среда, 16. јануар 2019.

Тирамису торта

Састојци:
-200 гр крем шлага од чоколаде
- 2,5 деци хладног млека
-1 кисела павлака
-125 гр шећера у праху
-2 паковања пишкота
-рум

Припрема:
-Све састојке добро умутити, скувати 3-4 јаке црне кафе(може и НЕС), прохладити и додати мало млека и рума.
-Пишкоте умакати у кафу и ређати на већи плех или тацну.
-Прво ређати пишкоте(шећер ка горе), фил,пишкоте и на крају опет фил.
-Целу торту премазати филом и одозго посути са какаом или несквиком.

Исидора Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Уметничко клизање

Уметничко клизање је зимски спорт у којима инвидуалци, парови, или групе људи изводе скокове , пируете , и остале потезе на ле...